Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care are acum 74 de ani și care a introdus zona pentru adulți plătită a FB, unde sunt permise chiar și imagini indecente, s-a îmbogățit și mai mult. Tocmai i-a făcut cadou Elveția sultanului din Brunei, cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere.

Zuckerberg spunea în 2015 că viitorul comunicațiilor va fi telepatia. În 2030 au apărut pe piață primele dispozitive controlabile rezonabil cu puterea minții.

Apoi au apărut și centrele de gândire, lângă centrele de fitness, unde îți puteai antrena o gândire atletică, de înaltă performanță. Celebritățile și-au angajat antrenori de gândire privați. Ca efect colateral, a apărut și o reinterpretare a termenului ”gândire”, care a devenit o competiție ambițioasă fără o finalitate intelectuală. Însă, problema s-a rezolvat de la sine.

Trendul a încetat după câțiva ani de creștere euforică, pentru că gândirea este mult mai epuizantă decât munca fizică.

Spre dezamăgirea lui Zuckerberg care a greșit anticipând entuziasmul cu care oamenii vor adopta ochelarii VR, nici telepatia autentică nu a prea progresat. Zvonurile privind trauma trăită de unele minți simple care au interacționat cu gândirea unor persoane extrem de inteligente, se pare că au contribuit și ele la această situație.

(Episodul 5)

Ce părere ai? Tu cum vezi viitorul internetului și al comunicațiilor?

Facturone reinițializează libertatea pe internet!