Mă uit puțin la Big Brother Life-Long. Gazda are propriul body-guard, ca o consecință a primului război amuzant de la începutul anilor 2040, care a fost dus de o alianță a hackerilor musulmani, reformatorilor ortografici și a fizicienilor ilegali ai particulelor.

Noua religiozitate a domeniului științific a fost o ușurare pentru multă lume, care simțea de ceva vreme fenomenul, dar nu îndrăznea să îl catalogheze ca atare.

Chiar și pe vremea tehnologiilor computerizate, care au coincis cu epoca spațială avansată, oamenii de știință culturali au remarcat că o mumie antică egipteană și un astronaut cu un costum spațial seamănă fantastic și că piramidele și rachetele aveau același scop, de a călători în eternitate.

Chiar și manifestările media pe ecran, mai întâi televizorul, care a devenit altarul iluminat al familiei, apoi PC-ul care a devenit altarul familiei moderne, erau evident obiecte ale unei adulații de natură religioasă, cu ritualuri care durau ore în șir, în fiecare zi.

Dar adevăratul avânt al științei ca religie a venit abia după declinul disperat al autorităților din vremea lui Trump. Și asta abia după ce autoritățile au decis să se reinventeze.

(Episodul 3)

Tu ce părere ai despre criptarea datelor?

Criptarea datelor va deveni implicită inteligenței artificiale și nimeni nu își va mai putea închipui viața fără securitatea informațiilor personale

Facturone reinițializează libertatea pe internet!