Iată, este anul 2058. În jurul prânzului mă neliniștește o mică problemă pe care o am cu coafura. Cred că produsul meu preferat pentru păr m-a sabotat.

Hmmm … de obicei, materialul biotehnic inteligent artificial respectă fiecare comandă. Trăiește simbiotic în firul de păr și execută câteva opere de artă cu aceasta, iar uneori se transformă într-o reclamă la un produs, dar asta nu mă costă absolut nimic, din contră mă ajută să monetizez în spații aglomerate.

Îmi pot programa părul să se unduiască pe ritmul muzicii, ori să salute fetele frumoase când trec pe lângă ele sau să mă mângâie tandru pe obraz. Dar, în loc să-mi satisfacă aceste dorințe, părul îmi tot blochează vederea. Chiar aiurea și obositor.

M-am născut în decembrie 2018. Când eram mic copil, i-am întrebat pe ai mei părinți, oare cum reușeau ei să acceseze internetul înainte de a se inventa computerele. Cu toate că termenul ”internet” nu mai este deloc actual și la modă, deoarece a apărut ”remote data transmission” care indică noua prezență a online-ului.

Tehnologia digitală era pe atunci ceva fundamental, relativ nou. Computerul a fost primul instrument din istoria culturală cu care nu puteai deschide o sticlă de bere.

(Episodul 1)

Ce părere ai? Tu cum vezi viitorul internetului și al comunicațiilor?

În curând voi scrie și despre criptarea datelor, deoarece această necesitate va deveni implicită inteligenței artificiale și nimeni nu își va mai putea închipui viața fără securitatea informațiilor personale.

Facturone reinițializează libertatea pe internet!