La Facturone am descoperit o problemă recentă introdusă de Microsoft la actualizarea Windows-ului. Tipărirea oricărui tip de fișier PDF durează foarte mult, enorm de mult pentru unele imprimante, iar dacă întâmpini această situație în continuare îți prezint o soluție pentru a printa imprima rapid din nou aceste PDF-uri.

Soluție pentru a imprima rapid PDF-urile

1. Se accesează Control Panel (Panou de control). În Windows 10, control panel se accesează dând click pe iconița de căutare din bara de start și se scrie „control panel” respectiv „panou de control” pentru limba română.

2. Se accesează imprimantele instalate folosind rubrica View devices and printers (Vizualizare dispozitive și imprimante) din categoria Hardware and Sound (Hardware și sunete).

3. Se dă click dreapta pe imprimantă și se alege Printer properties.

4. Se accesează tab-ul Advanced (Complex), se dezactivează opțiunea Enable advanced printing features (Se activează caracteristicile complexe de imprimare) și se salvează apăsând OK.

Dacă Windows-ul este în limba română, mai jos este fereastra de proprietăți pentru a identifica corect setarea imprimantei.

Facturone reinițializează libertatea pe internet!