La Facturone, astăzi, la un an de zile de la lansarea platformei criptate de facturare, după multă muncă, cercetare și testare, oferim un nou serviciu inovativ anunțat ca o surpriză încă de acum câteva luni. De asemenea, lansăm două noi tipuri de licențe, în premieră o licență gratuită și o nouă funcție discutată și cerută de voi la suport.

Încurajăm în continuare să ne scrieți părerile și sugestiile la suport pe chat sau email. În perioada următoare pregătim noi funcții surpriză.

Noutățile sunt:

  • Am introdus o actualizare discutată cu mulți utilizatori la suport și anume posibilitatea de a transforma proforma în factură fiscală. Se accesează Rapoarte -> Facturi, se alege „Tip proformă„, iar din câmpul „Acțiuni” asociat fiecărei proforme se alege opțiunea „Generează fiscală„.
  • După multă muncă, cercetare și testare suntem bucuroși să anunțăm lansarea unui nou serviciu inovativ numit simplu, Divsea, care îți permite să realizezi în cloud un site fără cunoștințe de programare. Nu mai ai nevoie să te gândești la backup-uri, plugin-uri, uptime, servere, mysql, cdn, caching, securitate, programare. Ai nevoie doar de conținut, idei și culori adecvate, restul le-am rezolvat deja noi. Găsești multe template-uri gata realizate în funcție de tipul afacerii. Acest serviciu se poate achiziționa cu licență separată sau cu noua licență numită „Visionary„. În cadrul licenței Visionary vei putea avea trei firme premium pentru facturare, iar licența Divsea va fi gratuită. Acest nou tip de licență va cuprinde toate serviciile noastre pe care le vom lansa în viitor la un super preț.
  • Pentru a veni în ajutorul firmelor mici sau nou înființate, de astăzi, am introdus în cadrul programului de facturare o licență gratuită cu 2 facturi pe lună. Astfel, programul de facturi de la Facturone devine primul program de facturare gratuit criptat din lume. Credem că securitatea online și intimitatea nu sunt doar funcții, ci drepturi fundamentale ale oamenilor și promitem să respectăm aceste drepturi. Astfel, oferim gratuit acces la funcțiile criptate ale programului de facturare. Licența gratuită este susținută de licențele opționale cu plată, ce au mai multe funcționalități.
  • Factura de la Facturone se generează de acum în euro și se face conversia folosind cursul în lei pentru o mai bună transparență.
  • Am renunțat la rotunjirea prețurilor în cazul licențelor Facturone folosind zecimalele .99 pentru o mai bună transparență.
  • Pentru plata licenței recomandăm plata anuală pentru a beneficia de cel mai bun preț. De acum, plătind pe un an de zile beneficiezi de o reducere de 20% la toate licențele.
  • Am actualizat pachetele frontend și backend la ultimele versiuni pentru a fi la zi cu patch-urile de securitate.

Bug-uri rezolvate:

  • am reparat o problemă izolată la anumite produse ce nu puteau fi adăugate pe factură.

Facturone reinițializează libertatea pe internet!