În cadrul programului de emitere facturi din cadrul platformei criptate Facturone, am ales încă de la lansare un model de factură fiscală PDF simplu, optimizat, care să nu fie încărcat și să afișeze dinamic anumite elemente în funcție de opțiunile alese de tine la emiterea facturii.

De exemplu, nu se afișează „Delegatul” dacă nu este introdus atunci când se completează factura. La fel și cursul valutar sau alte opțiuni avansate din program. Astfel, factura devine un document curat, simplu.

Totodată, am renunțat la câmpurile „Semnătură și ștampilă” pentru că acestea nu sunt obligatorii conform legislației în vigoare.
Cine dorește să semneze opțional un document, o poate face suplimentar în partea de jos a paginii.

Dorim ca formularele PDF să devină perfecte și astfel să fiți mândri că utilizați programul nostru de facturare și nu numai.
Am lucrat în ultima perioadă și la acest aspect, primind de la voi utilizatorii noștri, idei și sfaturi pe care le luăm mereu în considerare.

Noutăți introduse:

  • s-au rescris librăriile pentru generarea PDF-urilor pentru optimizare și o încărcare mai rapidă, pregătindu-le pentru modele șablon (template) pe care le vom lansa într-o versiune viitoare
  • am optimizat formularele PDF, astfel pe factură de acum încap mai multe produse pe o singură pagină
  • am crescut marginea stânga a documentelor de la 1.5 cm la 2.5 cm pentru îndosariere
  • s-au rescris mai multe versiuni de librării pentru compatibilitatea cu ultimele versiuni de pachete backend și frontend
  • am actualizat pachetele frontend și backend la ultimele versiuni pentru a fi la zi cu patch-urile de securitate.

Probleme (bug-uri) rezolvate:

  • am corectat câteva probleme minore pentru optimizarea generală a arhitecturii.

Facturone își propune să reinițializeze libertatea pe internet!